Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Beverly Hills kyttä

Beverly Hills Cop 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1984Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112751883

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va­his­to­riaan läh­temättömäs­ti is­kos­tu­nut je­pa­ri­ko­me­dia det­roi­ti­lai­ses­ta po­lii­sis­ta, jo­ka päättää to­dis­taa, että suun soit­ta­mi­sen ohel­la voi val­lan hy­vin rat­koa ri­kok­sia ja vieläpä vähän kep­pos­tel­la­kin.

E­lo­ku­va­his­to­riaan läh­temättömäs­ti is­kos­tu­nut je­pa­ri­ko­me­dia det­roi­ti­lai­ses­ta po­lii­sis­ta (Ed­die Murp­hy), jo­ka päättää to­dis­taa, että suun soit­ta­mi­sen ohel­la voi val­lan hy­vin rat­koa ri­kok­sia ja vieläpä vähän kep­pos­tel­la­kin.
Ed­die Murp­hyn ta­va­ra­mer­kik­si nous­sut elo­ku­va on yhä vet­reäs­ti sol­ju­va dek­ka­ri­ta­ri­na, jo­ka hy­ker­ryttää ja nau­rat­taa il­man, että an­ti tun­tuu missään vai­hees­sa vä­kinäi­seltä väännöltä tai tur­hal­ta tyhjäkäyn­niltä. Na­pak­ka, haus­ka ja viih­dyttävä on sit­tem­min lä­hes ka­don­nut tai­teen­la­ji.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheettömän vakaa, miellyttävän luonteva ja ikäisekseen myös kiitettävän terävä kuva. Puhdas ja popittava ääniraita hirnuu, räiskii ja tykittää legendaarista musiikkiraitaansa anataumuksella. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, making of, kolme koostetta, traileri, kartta ja mixtape. Elokuva on tässä arvosteltu osana kaikki kolme Beverly Hillsin kyttä -elokuvaa sisältävää boksia. (IJ)
26/02/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy