Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Asfalttisoturi

The Road Warrior 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 Plus
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90200EAN: 7321946142610

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

As­falt­ti­so­tu­ri aloit­ti uu­den gen­ren, apo­ka­lyp­ti­sen ry­mis­te­lye­lo­ku­van.

As­falt­ti­so­tu­ri aloit­ti uu­den gen­ren, apo­ka­lyp­ti­sen ry­mis­te­lye­lo­ku­van. Öl­jyk­rii­si joh­taa anar­kiaan, ja ta­val­li­set ih­mi­set jou­tu­vat väis­tymään. Vä­ki­val­tai­set mo­to­ri­soi­dut jen­git syrjäyttävät po­lii­sin val­ta­teiltä ja tap­pa­vat ar­mot­ta vaik­ka kah­vi­ku­pil­lis­ta me­no­vettä. Mad Ma­xin jat­ko-o­sa kuu­luu toi­min­tae­lo­ku­van his­to­riaan suun­nannäyttäjänä lee­giol­le sur­kei­ta seu­raa­jia.
Mel Gib­so­nil­la ei ol­lut vielä nis­ka­tuk­kaa, mut­ta tästä al­koi aut­ra­lia­laislähtöi­sen näyt­te­lijän kan­sainvä­li­nen ura.
Leik­kaa­ma­ton ver­sio. Sinällään, mut­ta ky­seessä on ame­rik­ka­lai­nen R-ver­sio, jos­ta puut­tuu muu­ta­ma vä­ki­val­tai­nen ruu­tu. Aiem­min Sak­sas­sa lei­ka­tut koh­tauk­set (mm. sor­menpäi­den leik­kau­tu­mi­nen ja bu­me­ran­gin ir­rot­ta­mi­nen päästä) ovat nyt mu­ka­na, vaik­ka vir­he kor­jat­tiin jo aiem­mas­sa DVD-lai­tok­ses­sa. Ja­pa­ni­lai­nen DVD ver­sio on ai­noa täy­sin sen­su­roi­ma­ton ver­sio ja sisältää vieläpä aust­ra­lia­neng­lan­ti­lai­sen ää­ni­rai­dan.

Kuva, ääni & ekstrat

HD vastaa kuvan tarkkuuden osalta BD-laitosta. Teräväpiirto vie aiemmin hieman suttuisena esiintyneen elokuvan aivan uudelle tasolle. Ääniraitaa ei ole sinänsä mehevöitetty, mutta se on toimiva kaikki tyynni. Ekstroissa ohjaajan ja kuvaaja Dean Semlerin uusi kommenttiraita, Lenard Maltinin johdanto ja traileri. (PS)
15/09/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy