Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Screwed - kiven sisällä

Screwed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194050213

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyt­te­lijä/­tuot­ta­ja Noel Clar­ken ni­mi ko­ris­taa yleensä B-­luo­kan vi­deo­viih­dyk­keitä, mut­ta ei tällä ker­taa.

Näyt­te­lijä/­tuot­ta­ja Noel Clar­ken ni­mi ko­ris­taa yleensä B-luo­kan vi­deo­viih­dyk­keitä, mut­ta ei tällä ker­taa. Ron­nie Thomp­so­nin kir­jan kaut­ta to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va draa­ma vie Ira­kis­sa pal­vel­leen so­ti­laan van­gin­var­ti­jak­si pie­neen eng­lan­ti­lai­seen van­ki­laan, jon­ka ku­viot eivät he­ti tu­lok­kaal­le au­ke­ne — ja sit­ten kun au­kea­vat ei mies enää ole en­ti­sensä.
Jen­gien ja erias­tei­ses­ti kor­rup­toi­tu­nei­den var­ti­joi­den ympä­ril­le ra­ken­tu­va van­ki­lajännä­ri toi­mii hie­nos­ti, mut­ta vielä kou­kut­ta­vam­pi on ta­val­li­sen mie­hen rap­pio­ta­ri­na. Us­kot­ta­van vähäe­lei­nen ja al­le­vii­vaa­ma­ton to­teu­tus kan­taa ta­ri­naa vai­vat­to­mas­ti eikä bud­jet­ti­ra­joit­teis­ta­kaan näy merk­kejä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria. (IJ)
11/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy