Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Margot at the Wedding

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206997EAN: 7332431029415

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­va­mai­nen, epä­toi­voi­sen ei-­hol­lywood­mai­nen draa­ma sis­kok­sis­ta, jot­ka ryh­tyvät pur­ka­maan vuo­sien ajan pa­tou­tu­nei­ta trau­mo­ja toi­sen häi­den al­la.

Kaa­va­mai­nen, epä­toi­voi­sen ei-hol­lywood­mai­nen draa­ma sis­kok­sis­ta (Ni­co­le Kid­man ja Jen­ni­fer Ja­son Leigh), jot­ka ryh­tyvät pur­ka­maan vuo­sien ajan pa­tou­tu­nei­ta trau­mo­ja toi­sen häi­den al­la.
Sees­tei­ses­ti ete­nevä ta­ri­na on sa­tu­roi­tu kylläs­ty­mis­pis­tee­seen as­ti mo­ni­nai­sil­la sek­suaa­li­suu­teen liit­ty­villä alasä­vyt­teillä ai­na pu­ber­tee­tis­ta, pettä­mi­seen ja hyväk­sikäyttöön. Ajoit­tain li­be­raa­li dia­lo­gi ja li­kai­sen pik­ku­tuh­ma ku­vas­to, yh­dis­tet­tynä ar­ki­seen elämän­ku­vauk­seen pyr­kivät luo­maan is­kevää to­den­tun­tua, on­nis­tuen vain vai­kut­ta­maan las­kel­moi­dul­ta. Tämän vuok­si ta­ri­nal­la ei myöskään ole var­si­nais­ta kaar­ta.
E­lo­ku­van va­lo­pilk­ku on Jack Blac­kin esittämä selkä­ran­ga­ton sul­ha­nen, jo­ka tun­tuu ku­vit­te­le­van it­sensä jo­kai­sen vas­taan tu­le­van nai­sen sän­gyyn, mut­ta lo­pul­ta yltää vain paa­saa­maan ja vol­lot­ta­maan silmänsä päästään. Black löytää tässä it­sestään yllätävän ste­ve­bus­ce­mi­mai­sia sä­vyjä.

Kuva & ääni

Kuva on miellyttävän tarkka ja sekä roskan että kohinan osalta levollinen. Sitä vastoin väritoisto vaikuttaa perin hailakalta ja on kallellaan kelletäviin ja ruskeisiin sävyihin. Videomaista ulkoasua on korostettu entisestään kuvaamalla koko elokuva käsivaralta. Yllättäen myös kuvan sisältämä liike näyttää paikoin omituisen luonnottomalta, ikäänkuin jokin infernaalinen liikekompensointi- tai kuvanparannustoiminto olisi jäänyt kytkemättä pois päältä. Ehkä onkin, mutta kamerassa, ei tykissä.

Ekstrat

Ekstroissa kooste ohjaajan ja Jennifer Jason Leigh'n haastattelupätkistä (13 min.) ja kaksi traileria. Kooste on tekstitetty suomeksi. (IJ)
07/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy