Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hancock - Extended Cut

Hancock 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 92/102 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207082EAN: 5051160229478

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Han­cock on yli-in­hi­mil­li­siä voi­mia omaa­va su­per­san­ka­ri, jon­ka ole­mas­sao­loa kui­ten­kin mää­rit­te­lee hy­vin in­hi­mil­li­nen rap­pio.

John Han­cock (Will Smith) on yli-in­hi­mil­li­siä voi­mia omaa­va su­per­san­ka­ri, jon­ka ole­mas­sao­loa kui­ten­kin mää­rit­te­lee hy­vin in­hi­mil­li­nen rap­pio. Hol­tit­to­man ja lä­peensä al­ko­ho­li­soi­tu­neen san­ka­rin uro­työt jättävät usein ta­pah­tu­ma­pai­kat rau­nioik­si ja pe­las­tu­neet pa­hoin trau­ma­ti­soi­tu­neik­si, jo­ten ei ole ih­me, että eräänä päivänä kau­pun­ki­lai­set päättävät lääk­keen ole­van tau­tia pa­hem­pi.
Sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­va Han­cock muis­tut­taa pal­jon kil­pa­vel­jeään Iron­ma­nia — mo­lem­mat lu­paa­vat al­ku­puo­lel­laan näyttää eri­lai­sen, epätäy­del­li­sen su­per­san­ka­rin, mut­ta jäävät ai­keis­saan puo­li­tie­hen. Siinä missä Iron Man suo­ra­nai­ses­ti jä­nistää tehtävästään, Han­cock muut­tuu kos­mi­sek­si ih­mis­suh­ded­raa­mak­si, jo­ka on ehkä tun­nel­mal­taan hy­vin lin­jas­sa gen­ren fa­ta­lis­ti­suu­den kans­sa, mut­ta jättää sil­ti her­kul­lis­ta mo­raa­li­re­tos­te­lua odot­ta­van kat­so­jan hä­mil­leen. Han­cock on hyvä elo­ku­va, mut­ta se oli­si hel­pos­ti voi­nut ol­la upea. Elo­ku­van en­simmäi­nen puo­li­tun­tia on jo­ka­ta­pauk­ses­sa täyttä vii­den täh­den ty­ki­tystä il­man tur­hia su­van­to­ja.
Le­vy sisältää elo­ku­van al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion lisäk­si 10 mi­nuut­tia pi­demmän leik­kaa­mat­to­man ver­sion.

Kuva & ääni

Moitteeton kuva, on paitsi vakuuttavan terävä myös väritoistoltaan ja levollisuudeltaan ensiluokkainen. Ääniraita hyödyntää hyvin tilakanavia ja osaa myös lisätä potkua alarekisteriin, mutta kaipaisi silti keskimäärin hieman enemmän eloa.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä kuva-kuvassa-tyyppinen kuvauspäiväkirja, suppea making of (13 min.) ja kokoelma tyypillisiä koosteita esituotannosta (15 min.), tehosteista (8 min.), stunteista (10 min.), lavasteista (11 min.), puvustuksesta (8 min.) ja ohjaajan mukana kuvauksissa pyörimisestä (4 min.). Kaikki nämä tarjoillaan HD-muodossa, mutta ilman suomenkielistä tekstitystä. Lisäksi mukana on datapaketti D-Box-sohvantäristimien omistajille ja BD-Live -linkki. (IJ)
06/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy