Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rooman valtakunnan tuho

The Fall of the Roman Empire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1964Kesto: 180 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.25*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­nen­mie­hen ot­teel­la teh­ty roo­ma­laiss­pek­taak­ke­li on kum­man epä­tark­ka ko­ko ajan.

Län­nen­mie­hen ot­teel­la teh­ty roo­ma­laiss­pek­taak­ke­li on kum­man epä­tark­ka ko­ko ajan. Jo al­ku­teks­tien seu­raa­mi­nen on vai­keaa. En­si­koh­tauk­ses­sa on vai­kea erot­taa, on­ko ku­vas­sa Ja­mes Ma­son va­sem­mal­la ja Alec Guin­ness oi­keal­la, vai päin­vas­toin. Kat­sot ta­pah­tu­mia kuin kal­von ta­kaa. Näin tämä nä­kyy Phi­lip 730:llä. So­ny 733:n ku­van­pa­ran­nu­soh­jel­mal­la spek­taak­ke­li muut­tuu jo li­ki kes­ki­ta­son kat­sot­ta­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Levy on luultavasti konvergoitu NTSC-positiivista. Tämä on levyjä, joiden autorisointiin ei Future Film voi itse vaikuttaa. Se ei paljon lohduta, että tv:stä nauhoitettu versio on vielä huonompi, vieläpä vahvemmin kropatulla kuvasuhteella. DVD näyttää Ultra Panavision-kuvan liki aidossa suhteessa.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy