Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tapan sinut, Willie Boy

Tell Them Willy Boy Is Here 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
LBX 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78162EAN: 641501862939

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va in­tiaa­nin ku­jan­juok­su syyl­lis­tyy pa­haan saar­naa­mi­sen syn­tiin.

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va in­tiaa­nin ku­jan­juok­su syyl­lis­tyy pa­haan saar­naa­mi­sen syn­tiin. Se te­kee elo­ku­vas­ta ras­kas­liik­kei­sen. Mut­ta elo­ku­van his­to­riaan se jää en­nen kaik­kea sen vuok­si, että kä­si­kir­joit­ta­ja-oh­jaa­ja Ab­ra­ham Po­lons­ky pää­si avoi­miin kre­diit­tei­hin yli 20 vuo­den tauon jäl­keen. Mc­Cart­hyn kom­mu­nis­ti­vai­nois­sa Po­lons­ky oli oi­vaa riis­taa jo ni­mensä puo­les­ta saa­ti avoi­mes­ta mar­xi­lai­suu­des­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Takakannen ilmoituksesta huolimatta kuva ei ole anamorfinen. Se näyttää muuten hyvältä, mutta ikävä kyllä sitä on kropattu rajusti. Alkutekstit leikkautuvat molemmilta sivuiltaan. Aliasing-värinät näkyvät turhan tiuhaan kuvassa. Selkeähkö ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
25/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy