Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaunotar ja kulkuri II - Pepin seikkailut

Lady and the Tramp II - Scamp's Adventure 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 66 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.70
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­pi kar­kaa ko­toaan.

Pe­pi kar­kaa ko­toaan. Kus­tin jen­gissä kaik­ki näyttää aluk­si hie­nol­ta, mut­ta pian ko­ti­kin al­kaa kan­gas­tel­la mie­lessä. Kli­sei­nen jat­ko-o­sa 1950-lu­vun klas­si­kol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita, 14 min. dokumentti, peli sekä lyhytelokuvat Pluto Junior (7 min.), Pluton pikkuveli (7 min.) ja Luupulmia (8 min.) (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy