Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Shape of Things – muotojen merkitys

The Shape of Things 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ek­sent­ri­nen nuo­ri nai­nen ha­luaa maal­ta ai­don ko­koi­sen pe­nik­sen kreik­ka­lai­sel­le pat­saal­le ja te­kee tref­fit ujon mu­seon­var­ti­jan.

Ek­sent­ri­nen nuo­ri nai­nen (Rac­hel Weisz, jo­ka toi­mi myös tuot­ta­ja­na) ha­luaa maal­ta ai­don ko­koi­sen pe­nik­sen kreik­ka­lai­sel­le pat­saal­le ja te­kee tref­fit ujon mu­seon­var­ti­jan (Paul Rudd). Pää­tee­ma­na on tai­teen ra­jat si­vu­tee­moi­naan ka­ve­ruus, ma­ni­pu­loin­ti ja sek­si. To­teu­tus on haus­ka, mut­ta jää aa­vis­tuk­sen puo­li­tie­hen.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ei vir­heitä, mut­tei mikään tek­nii­kan rie­mu­voit­to. Ker­ross­top­pi kat­kai­see koh­tauk­sen. Mik­si tämä ei ala Yard­bird­sin ”S­ha­pe of Thing­sillä”? El­vis Cos­tel­lon mu­siik­ki täyttää soundt­rac­kin ja so­pii ai­hee­seen hy­vin. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu lai­sin­kaan ekst­ro­ja.

Tekijät

Ohjaaja: Neil LaBute
Tarina: Neil LaBute
Kuvaus: James L. Carter
Musiikki: Elvis Costello

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy