Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Big Trouble

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­to­mi­pom­mi on ka­teis­sa, ja epämääräi­nen seu­ra­kun­ta jou­tuu tiu­koil­le, kun oma koh­ta­lo kie­tou­tuu juo­nen­kul­kuun.

Ato­mi­pom­mi on ka­teis­sa, ja epämääräi­nen seu­ra­kun­ta (hmm...­Jac­kas­sin John­ny Knox­vil­le luon­nenäyt­te­lijän roo­lis­sa) jou­tuu tiu­koil­le, kun oma koh­ta­lo kie­tou­tuu juo­nen­kul­kuun. Me­nos­ta on help­po tun­nis­taa te­kijä­tii­min aiem­pia ak­ti­vi­teet­te­ja (Get Shor­ty, MIB). Pe­rus­tuu Da­ve Bar­ryn ro­maa­niin. Pa­ro­dioi lo­pul­ta sitä, mi­hin Geor­ge W. Bus­hin ter­ro­ris­min vas­tai­set lait joh­ta­vat kan­sa­lai­sen jou­tues­sa väärään paik­kaan väärään ai­kaan.
Laa­du­kas ku­va kär­sii hie­man alia­sing-vä­rinästä. Ää­ni­rai­ta on ää­nekäs, mut­tei ko­vin sä­vykäs. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu ko­ko elo­ku­va 7,5 mi­nuu­tis­sa ja kom­ment­ti­rai­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy