Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kauriinmetsästäjä

Deer Hunter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 176 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87433  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Dua­lis­ti­nen näkö­kul­ma Yh­dys­val­lois­ta 1960-­lu­vun lo­pul­la.

Dua­lis­ti­nen näkö­kul­ma Yh­dys­val­lois­ta 1960-lu­vun lo­pul­la. Slaa­vi­lais­taus­tais­ta teräs­työläis­ten yh­teisöä ku­va­taan en­sik­si Mic­hi­ga­nin rau­ta­suo­nen tie­noil­la, jon­ne myös skan­di­naa­vit ai­koi­naan suun­ta­si­vat. Metsäs­tys, ri­pas­ka ja vot­ka vaih­tu­vat pian Viet­na­min hel­vet­tiin, metsäs­tys­mat­kat venäläi­seen ru­let­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. 5.1-ääni pitää valita valikosta, muuten katsoo puoli elokuvaa vahingossa Dolby Surroundina. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy