Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gangster Number One

Gangster No. 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen gangs­te­ri­saa­ga.

Mie­len­kiin­toi­nen gangs­te­ri­saa­ga. Nuo­ri, psy­ko­paat­ti­nen pää­hen­kilö (Paul Bet­ta­nyn) vie su­ve­ree­nis­ti elo­ku­vaa eteenpäin, mut­ta van­han roo­lin­sa vetävä Mal­colm Mc­Dowell on jo puh­tin­sa me­nettä­nyt. Ikävä kyllä lop­pu ei muu­ten­kaan py­sy ka­sas­sa ja muis­tut­taa tee­moil­taan lii­kaa Ser­gio Leo­nen Suur­ta gangs­te­ri­so­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo vuoden 1968 tapahtumilla alkava elokuva on tarkoituksella rakeinen. Hyvä kuva ja ääni kuitenkin. Ekstroissa 5 min. mainosdokumentti, traileri ja kaksi tv-mainosta.

Tekijät

Ohjaaja: Paul McGuigan
Pääosissa: Paul Bettany Malcolm McDowell
Tarina: Johnny Ferguson
Kuvaus: Peter Sova
Musiikki: John Dankworth

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy