Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vain seksiä

Friends with Benefits 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 266966EAN: 5051160288277

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Justin Timberlake ja Mila Kunis
Justin Timberlake ja Mila Kunis

Elokuva

Siinä missä Ash­ton Kutc­he­rin ja Na­ta­lie Port­ma­nin ka­ve­ruus väl­ly­jen vä­lissä elo­ku­vas­sa "­No St­rings At­tac­hed" jäi hie­man vai­vaan­tu­neek­si ih­mis­suh­ded­raa­mak­si yltää Jus­tin Tim­ber­la­ken ja Mi­la Ku­nik­sen suh­de­ko­kei­lu vai­vat­to­maan len­toon.

Siinä missä Ash­ton Kutc­he­rin ja Na­ta­lie Port­ma­nin ka­ve­ruus väl­ly­jen vä­lissä elo­ku­vas­sa "No St­rings At­tac­hed" jäi hie­man vai­vaan­tu­neek­si ih­mis­suh­ded­raa­mak­si yltää Jus­tin Tim­ber­la­ken ja Mi­la Ku­nik­sen suh­de­ko­kei­lu vai­vat­to­maan len­toon.
Nuo­ri ja me­nes­tyvä verk­ko­jul­kai­sun AD (Jus­tin Tim­ber­la­ke) hou­ku­tel­laan Nyk­kiin GQ-leh­den uu­den il­meen luot­sik­si. Hou­kut­te­li­ja­na toi­mii niin ikään nuo­ri ja me­nes­tyvä ky­ky­je­net­sijä (Mi­la Ku­nis), jo­ten ke­mioi­den koh­da­tes­sa jon­kin sor­tin tee­ren­pe­liä on väistämättä edessä. Ten­nis­pe­lin lail­la puh­taas­ta tek­nii­kas­ta al­ka­va suh­de kii­peää vä­hi­tel­len pelk­kien ir­to­pis­tei­den keräi­lystä koh­ti suu­rem­pia tun­tei­ta.
Ky­seessä on mitä mai­nioin­ta nuor­ten ai­kuis­ten unel­mahöttöä, jo­ta ei ole liiak­si kuor­mi­tet­tu niillä kaik­kein ta­va­no­mai­sim­mil­la draa­man ai­nek­sil­la tai pit­ki­te­tyillä ta­ri­nan kään­teillä. Na­pak­ka ja pai­koin hen­nos­ti pik­ku­tuh­ma huu­mo­ri kuk­kii ja pää­pa­rin yh­tei­se­lo on pait­si luon­te­vaa myös haus­kaa seu­rat­ta­vaa. Si­sim­millään hy­vin pe­rin­teikästä ro­mant­tis­ta ko­me­diaa on ryy­di­tet­ty ajan­mu­kai­sil­la maus­teil­la ai­na flash mob -tem­pauk­sis­ta net­ti-AD:n am­ma­tin ihan­noin­tiin. Ko­ko­nai­suus on elävä, tuo­re ja oi­kein pas­se­li pa­ko ar­jes­ta.
Tim­ber­la­kes­ta on vauh­dil­la ke­hit­ty­nyt ihail­ta­van var­ma näyt­te­lijä, jo­ka ei pelkää heittäy­tyä jo­pa hie­man nau­ru­na­lai­siin roo­lei­hin il­man tur­vau­tu­mis­ta roo­li­hah­mon pös­syt­te­lyn tai juo­mi­sen tuo­maan hen­ki­seen tur­va­verk­koon. Mi­la Ku­nis on hyvä yhtä vah­va vas­ta­pa­ri. Muu­toin­kin näyt­te­lijä­kaar­ti on si­vuo­sien Pat­ri­cia Clark­so­nia, Jen­na Elf­ma­nia ja Woo­dy Har­rel­so­nia myö­ten symp­pis, jos ei val­lan­ku­mouk­sel­li­sen oma­peräi­nen.

Kuva & ääni

Tasokas kuva on lämpimän värikylläinen ja moitteettoman jäsentynyt. New York näyttää upealta kuten aina ja pääpari komealta. Muutoinkin miljöö on vivahteikas ja tuotantoarvot kunniassa. Leppoisa ääniraita.

Ekstrat

Ekstroissa triviaraita, ohjaajan ja pääosan näyttelijöiden asiallinen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (9 min.), mokia (7 min.), making of (15 min.), kooste kuvauksista (6 min.) ja flash mob -tempauksista (6 min.). (IJ)
06/02/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy