Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelmien nainen

The Woman In Red 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 0 minuuttia
Julkaisija: MISSING_INFOKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 92161EAN: 6438044036459

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MISSING_INFO) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rans­ka­lai­sen ai­heen poh­jal­ta Hol­lywoo­dis­sa muo­kat­tu ta­ri­na lii­ke­mie­hestä, jo­ka koh­taa elämänsä nai­sen Kel­ly LeB­rock).

Rans­ka­lai­sen ai­heen poh­jal­ta Hol­lywoo­dis­sa muo­kat­tu ta­ri­na lii­ke­mie­hestä (Ge­ne Wil­der), jo­ka koh­taa elämänsä nai­sen Kel­ly LeB­rock). Sau­sa­li­to ja Gol­den Ga­te luo­vat tun­nel­maa. Pää­hen­kilön ystä­vien so­vi­nis­mi on sur­ku­hu­pai­saa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka, laadukas kuva. Selkeä ääniraita. Komedia on ennen muuta tunnettu Stevie Wonder multihitistä ”I Just Called to Say I Love You”. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy