Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Road House 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203083EAN: 5051160194011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­sial­li­sen yk­si­so­lui­nen toi­min­tapätkä jat­kaa kun­niak­kaas­ti B-­kil­pa­sar­jan pik­kuk­las­si­kon "­Road Hou­se — kuu­ma ka­pak­ka" ta­ri­naa.

A­sial­li­sen yk­si­so­lui­nen toi­min­tapätkä jat­kaa kun­niak­kaas­ti B-kil­pa­sar­jan pik­kuk­las­si­kon "Road Hou­se — kuu­ma ka­pak­ka" ta­ri­naa. Nyt rem­missä on port­sa­rin poi­ka, jo­ka edes­men­neen isuk­kin­sa mer­su al­laan ka­raut­taa aut­ta­maan setäänsä pistämään hant­tiin ympä­ril­le re­hot­ta­vil­le huu­me- ja gangs­ta-ai­nek­sil­le.
Ai­vot on jä­tettävä na­rik­kaan, mut­ta sen jäl­keen lu­vas­sa on hil­peä pe­rus­toi­min­tapätkä. Ta­ri­na am­men­taa an­siok­kaas­ti cow­boy-san­ka­ri­ku­vas­tois­ta ja tois­taa to­ki myös edeltäjäänsä us­kol­li­ses­ti. Tar­jol­la ole­vas­ta kli­seitä uh­ku­vas­ta läpästä huo­li­mat­ta elo­ku­va on­nis­tuu säi­lyttämään kar­hean po­ke­ri­naa­man­sa ihail­ta­van hy­vin. Jo­ku­nen huo­no koh­taus (mm. tur­va­mies leik­kii ro­bot­tia) hy­vi­tetään yhtä mo­nel­la har­vi­nai­sen haus­kal­la epi­so­dil­le (mm. kis­sa ja hii­ri -leik­ki ko­to­na pu­he­li­mes­sa). Myös trau­ma isän kuo­le­mas­ta on se­kin ohi­tet­tu ki­vut­to­mas­ti iloi­sen hölmönä ker­ros­tu­ma. Sa­maan nau­ru­her­moon is­kee sedän Geor­ge W. Bus­hia lai­naa­va rep­liik­ki: "S­tab me on­ce, sha­me on you. Stab me twi­ce…­not gon­na hap­pen".
Pääo­san Joh­nat­hon Sc­haech käy hy­vin ul­konäöltään ja eleiltään Pat­rick Sway­zen po­jas­ta, jos­kin hä­nessä on myös ri­paus Jean Clau­de Van Dam­mea. El­len Holl­man saa tämän rin­nal­la vir­kistävän vah­van naispääo­sa­roo­lin, jos­sa hän saa jo­pa ol­la pai­koin miespääo­saa mac­hom­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Odottamattoman elävä ja vivahteikas audiovisuaalinen toteutus saa arvoisensa kuosin. Tasokas kuva toistaa vähäisen veren ja runsaat silikonit miellyttävän tarkasti ja väritoistoltaan hallitusti. Ääniraita toistaa machoilevat tappelut tummasti ja mukavan iskevän kantrihenkisen musiikkiraidan tyylillä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy