Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sonorasta lounaaseen

The Appaloosa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78820EAN: 6415018626892

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­koi­sel­la ta­val­la sa­maan ai­kaan ra­sis­ti­nen ja an­ti­ra­sis­ti­nen wes­tern ker­too kas­va­tus­ko­tiin­sa Mek­si­kon ra­jal­le saa­pu­vas­ta cow­boys­ta, jo­ka ha­luaa aut­taa mek­si­ko­lais­ta per­hettään pe­rus­ta­maan he­vos­ti­laa.

E­ri­koi­sel­la ta­val­la sa­maan ai­kaan ra­sis­ti­nen ja an­ti­ra­sis­ti­nen wes­tern ker­too kas­va­tus­ko­tiin­sa Mek­si­kon ra­jal­le saa­pu­vas­ta cow­boys­ta (Mar­lon Bran­do), jo­ka ha­luaa aut­taa mek­si­ko­lais­ta per­hettään pe­rus­ta­maan he­vos­ti­laa.
Ar­vo­kas sii­to­so­rik­si kaa­vail­tu ap­pa­loo­sa ka­toaa ra­ja­joen toi­sel­la puo­lel­le. Ha­ku­mat­kal­la san­ka­ri sot­keu­tuu pai­kal­li­sen ros­vopääl­likön (John Sa­xon) ja tämän nai­sen (An­ja­net­te Cor­ner) vä­li­seen luot­ta­mus­pu­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
07/07/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy