Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aidosti outoa

Stranger than Fiction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203727EAN: 6420201169698

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­dos­ti ou­toa al­kaa pai­na­jais­mai­sen mon­ty­pyt­hon-­tyy­li­ses­ti kuin se oli­si pa­him­man­laa­tui­nen brit­tiläi­sen al­ku­peräis­teok­sen jenk­ki­ver­sio.

Ai­dos­ti ou­toa al­kaa pai­na­jais­mai­sen mon­ty­pyt­hon-tyy­li­ses­ti kuin se oli­si pa­him­man­laa­tui­nen brit­tiläi­sen al­ku­peräis­teok­sen jenk­ki­ver­sio.
Ve­ro­tar­kas­ta­jas­ta (Will Fer­rell) te­kee päivä­toi­men­sa kel­lon tar­kas­ti ja kaik­kia pak­ko­miel­teitä nou­dat­taen. Kir­jai­li­ja (Em­ma Thomp­son) al­kaa kum­mi­tel­la mie­hen päässä, jol­loin sisäi­nen ja ul­koi­nen jär­jes­tys ro­mah­ta­vat. Kun pitäi­si tar­kas­taa anar­kis­ti­nen lei­pu­ri (Mag­gie Gyl­len­haal), al­kaa­kin ta­pah­tua. Ame­rik­ka­lai­sek­si tuo­tan­nok­si hy­vin epä­so­vin­nai­nen ko­me­dia li­puu ek­sis­ten­tiaa­li­sil­le po­luil­le, ha­pa­roi ja osuu ai­ka mu­ka­vas­ti rei­til­le. Ki­ta­rain­toi­li­jat­kin saa­vat osan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita toimivat sujuvasti. Erinomaiselle soundtrackille on valittu mm. Wrecless Eric Whole Wide World ja The Jamin demoversio That’s Entertainmentista. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy