Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Heartless

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.77*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 7319980010514EAN: 265130

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tähän on help­po sa­mais­tua.

Tähän on help­po sa­mais­tua. Isällä­ni on nis­kas­sa, on­nek­si hius­ra­jan ylä­puo­lel­la ja mi­nul­la selässä­ni pu­nai­nen syn­tymä­merk­ki. Olen muu­ta­man ker­ran näh­nyt sa­man­lai­sen vas­taan­tu­li­jan kas­vois­sa ja miet­ti­nyt, mil­lais­ta on sen kans­sa elää yhä pin­nal­li­sem­mak­si ja sää­limättömämmäk­si käyvässä maas­sa, jon­ka si­vis­tys ja em­pa­tia ovat mut­tu­mas­sa yhä hen­nom­mak­si pin­ta­si­lauk­sek­si.
Int­ron jäl­keen tee­maan: syn­tymä­merk­kinsä ta­kia frii­kik­si hau­kut­tu va­lo­ku­vaa­ja al­kaa nähdä kum­mal­li­sia olen­to­ja Lon­toon Spi­tal­fied­sin syn­keillä ka­duil­la. En spoi­laa enempää, sillä tässä on to­del­la vuo­den pa­ras kau­hue­lo­ku­va, vaik­ka tyy­li­la­ji vaih­te­lee useam­min kuin kah­des­ti. Ker­ran­kin kan­nen kau­pal­li­nen vies­tintä on oi­keas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja tehokas ääniraita. IMDB:n tietojen mukaan tämä on esitetty laajakangaskuvasuhteella teatterikierroksella, joten on syytä epäillä kuva kroppausta. Itse arviota tehdessäni en kyllä osannut tätä epäillä, joten ainakaan silmiinpistävää se ei ollut. Ei ekstroja. (PS)
22/12/2012

Tekijät

Ohjaaja: David Frankel
Pääosissa: Jim Sturgess Clemence Poesy

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy