Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Yes Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208098EAN: 5051895004425

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kyllä­mies ku­vaa har­vi­nai­sen me­hu­kas­ta hah­moa, jo­ka lie­nee ame­rik­ka­lai­sen pe­ru­sih­mi­sen mie­lestä kaik­kein vas­ten­mie­li­sin.

Kyllä­mies ku­vaa har­vi­nai­sen me­hu­kas­ta hah­moa, jo­ka lie­nee ame­rik­ka­lai­sen pe­ru­sih­mi­sen mie­lestä kaik­kein vas­ten­mie­li­sin. Pan­kin pik­kupääl­likkö (Jim Car­rey) on ei-mie­hiä, jo­ta ah­dis­taa kaik­ki­nai­nen pak­ko ta­va­ta ih­mi­siä, tehdä jo­tain yh­teisöl­listä ja osal­lis­tua tur­hiin so­siaa­li­siin ta­paa­mi­siin. Näin on, kun­nes Yes-liik­keen gu­ru (Te­ren­ce Stamp) kääntää pään.
Ko­me­dian idea toi­mii, hen­kilö­hah­mot herättävät sym­pa­tiaa ja Jim Car­rey on kaik­kea muu­ta kuin ma­nee­rien­sa van­ki. Ikävä kyllä elo­ku­van lop­pu­tu­le­ma jää pe­rin ohuek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni, ja ero DVD:hen on selvä. Ekstroissa 22 min. dokumentit, 6 min. mokaotoksia ja 14 min. elokuvaa varten tehtyjä musiikkivideoita. (PS)
09/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy