Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Spider-Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200659  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämmäs­tyttävän Hämähäk­ki­mie­hen ar­vos­te­luis­ta ja oh­jaa­ja­va­lin­nas­ta oli­si voi­nut pää­tellä, että lop­pu­tu­los oli­si pal­jon pa­rem­pi.

Hämmäs­tyttävän Hämähäk­ki­mie­hen ar­vos­te­luis­ta ja oh­jaa­ja­va­lin­nas­ta oli­si voi­nut pää­tellä, että lop­pu­tu­los oli­si pal­jon pa­rem­pi. Pe­ter Par­ke­rin ek­sis­ten­tia­lis/s­kit­sof­re­nis­ta ry­pe­mistä kai­pa­sin tähän lisää.
Pää­toi­mit­ta­ja Ja­me­son (J.K. Sim­mons) on mai­nio hah­mo, mut­ta esillä ai­van liian vähän. Myös vä­ki­val­ta on tyy­liltään ar­ve­lut­ta­vaa. Sisältää on­nek­si pal­jon gen­re­viit­teitä (mm. Cap­tain Mar­vel, Evil Dead). (PS)

Kuva, ääni & ekstrat

Upea filmimäinen kuva. Ei aivan niin tarkka kun voisi toivoa, mutta reippaasti terävämpi kuin DVD, joka sekin oli jo hyvä. Kohina on vähäistä ja roska muutamaa pikaista välähdystä lukuun ottamatta olematonta. Johtuneeko sitten kuvan prosessoinnista, koska teatterissa tätä ei huomannut, mutta nyt BD:llä erikoistehosteet tuntuvat ajoittain erottuvan hieman saumoistaan. Ääniraita on teknisesti virheetön ja sisällöllisesti vivahteikas, tehokas ja asiallisen tilava. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy