Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cainen kapina

The Caine Mutiny 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 41166  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut ta­ri­na kiis­tel­lystä kap­tee­ni Quee­gistä, jo­ka ot­taa ko­men­non sur­keas­sa kun­nos­sa ole­vas­sa mii­nan­rai­vaa­jas­sa.

Aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut ta­ri­na kiis­tel­lystä kap­tee­ni Quee­gistä (Humph­rey Bo­gart), jo­ka ot­taa ko­men­non sur­keas­sa kun­nos­sa ole­vas­sa mii­nan­rai­vaa­jas­sa. Mie­histö epäi­lee kap­tee­nin mie­len­ter­veyttä ja kaap­paa lai­van. Asiaa pui­daan oi­keu­des­sa. Lee Mar­vin vi­lah­taa si­vuo­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikohko tekninen taso. Kuvattiin täydellä portilla (1.37:1), mutta DVD:n kuvasuhde on liki sama kuin aikoinaan teattereissa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy