Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kummituskartano

The Haunted Mansion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107820EAN: 8717418157067

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiin­teistövä­littäjä vie­rai­lee per­hei­neen sa­la­peräi­sessä kar­ta­nos­sa.

Kiin­teistövä­littäjä (Ed­die Murp­hy) vie­rai­lee per­hei­neen sa­la­peräi­sessä kar­ta­nos­sa. Vai­mo muis­tut­taa kar­ta­non­her­ran edes­men­nyttä rou­vaa, mikä joh­taa ikä­vyyk­siin. Tek­ni­ses­ti moit­tee­ton­ta ja su­ju­vaa, mut­ta täy­sin kui­vak­si pu­ris­tet­tua kau­hu­ko­me­diaa. Edes ho­vi­mes­ta­ri (Te­ren­ce Stamp) ei pys­ty in­nos­ta­maan van­haa fa­nia. Sa­ma tuo­tan­to­tii­mi on­nis­tui pal­jon pa­rem­min Pi­ra­tes of Ca­rib­bean –p­ro­jek­tis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa vähemmän kuin DVD-versiossa, vain 13 min. dokumentti, ja 11 min. kohtauksen anatomiaa, ei 2 min. poistettua kohtausta, 5 min. ylijäämäkohtauksia, musiikkivideota, DVD-ROM -bonuksia ja kahta kommenttiraitaa. (PS)
09/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy