Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Californication - kausi 2

Californication - The Second Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 324 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 7332431031975EAN: 7332431031975

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­sen kau­den myötä uu­tuu­den­viehä­tys haih­tuu, mut­ta Duc­hov­ny on edel­leen roo­lis­saan su­ve­ree­ni ja ta­ri­na löytää toi­si­naan oma­peräi­siä­kin lin­jo­ja.

Toi­sen kau­den myötä uu­tuu­den­viehä­tys haih­tuu, mut­ta Duc­hov­ny on edel­leen roo­lis­saan su­ve­ree­ni ja ta­ri­na löytää toi­si­naan oma­peräi­siä­kin lin­jo­ja. Ystä­vyys rok­kitäh­den kans­sa an­taa lemp­pa­ri­kir­jai­li­jal­lem­me lu­van bi­lettää en­tistä rap­piol­li­sem­min, mikä ei sar­jan dua­lis­ti­sen per­hee­nisä-bi­le­hi­le ase­tel­man kan­nal­ta ole lain­kaan huo­no asia. Hu­pia ja hul­vat­to­mia ede­sot­ta­muk­sia riittää siis yhä.
Bok­si sisältää kaik­ki 12 toi­sen kau­den jak­soa kah­del­le le­vyl­le pa­kat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upean tarkka kuva nousee parhaimmillaan niin lähelle hd-kuvaa kuin DVD:llä on mahdollista päästä. Paikoin rakeisuutta on tosin nähtävissä ja myös pientä värinää esiintyy. Hyvä, rokkaava ääniraita löytää osuvia musiikkivalintoja tapahtumien avuksi - erityisesti 4. jakson kliimaksi onnistuu. Ekstroissa kolme koostetta ja kuvagalleria. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy