Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kolme muskettisoturia 3D

The Three Musketeers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044326062

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­tyy tun­nus­taa, että Kol­men mus­ket­ti­so­tu­rin uu­sin ver­sio on en­simmäi­nen elo­ku­va, jon­ka 3D-­ver­sios­ta olen pitä­nyt.

Täy­tyy tun­nus­taa, että Kol­men mus­ket­ti­so­tu­rin uu­sin ver­sio on en­simmäi­nen elo­ku­va, jon­ka 3D-ver­sios­ta olen pitä­nyt. Aiem­mat oli­sin mie­luum­min kat­so­nut pe­rin­tei­sinä 2D-ver­sioi­na. Syynä voi ol­la tot­tu­mus.
Jo­ka ta­pauk­ses­sa kol­miu­lot­tei­suus on to­teu­tet­tu tyy­likkääs­ti. Ric­he­lieun ai­kais­ten pa­lat­sien ark­ki­teh­tuu­ri ja in­te­riöö­rit ovat mil­teipä tär­keäm­piä te­ho­kei­no­ja kuin iä­ni­kui­set koh­ti lentävät luo­dit ja nenänpäähän työn­tyvät mie­kat.
A­le­xan­der Du­mas’n (vanh.) pu­ri­taa­ni­sim­mil­le ystä­vil­le mo­der­ni ver­sio voi ol­la kak­siu­lot­tei­se­na­kin liian sit­keä pa­la pu­rais­ta. Isäl­le­ni en tätä us­kal­tai­si edes har­ki­ta näyttää, sillä kom­men­toin­ti muis­tut­tai­si 1970-lu­vun suo­ma­lai­sis­ta maaot­te­lu­kiek­koi­luis­ta.
Näemmä olen en­nak­ko­luu­lo­ton, sillä nyt kie­kot tun­tu­vat löytävän la­pa­ni. Neljä san­ka­ria ja heidän kak­si pää­vi­hol­lis­taan saa­vat oi­vat uu­det näyt­te­lijät. Vai­vaan­nut­ta­via het­kiä ei syn­ny­tetä. Juo­ni on to­ki is­ket­ty uu­sik­si.
Kum­ma jut­tu. Ei ole kuin muu­ta­maa kuu­kau­si, kun van­nou­tu­nee­na Hergé-fa­ni­na kie­mur­te­lin tus­kis­sa­ni 3D-la­sit päässä­ni, kun kap­tee­ni Had­doc­kin esi-isän Yk­si­sar­vi­nen kä­vi me­ri­so­taa, jos­sa fy­sii­kan­laeil­la ei ol­lut mitään rea­lis­tis­ta poh­jaa. Nyt sa­ma tehdään toi­ses­sa klas­si­kos­sa, eikä se tun­nu hait­taa­van. Idea, anak­ro­nis­mi, on lai­nat­tu Her­ras­mies­lii­ga-sar­ja­ku­vas­ta ja –e­lo­ku­vas­ta, mut­ta lai­na tun­tuu toi­mi­van ja haus­kaa me­noa riittää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja, jotka löytyvät 2D BD:ltä ja DVD-versiosta. Mukana on silti myös 2D-elokuva. (PS)
28/03/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy