Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ensimmäiset 20 miljoonaa – The First 20 Million Dollars

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tästä nyt ei tämän maan ka­ma­ral­la oli­si voi­nut odot­taa mitään.

Tästä nyt ei tämän maan ka­ma­ral­la oli­si voi­nut odot­taa mitään. Ko­van ta­son jup­pi­nuo­ri jättää tyhjäk­si ko­ke­man­sa mark­ki­noin­ti­hom­mat ja ha­keu­tuu nört­tien pa­riin tuo­te­ke­hi­tys­hom­miin. Yllättävän haus­kaa me­noa. Ny­kypäivän huu­mo­rie­lo­ku­vak­si hui­kean ylentä­viä koh­tauk­sia in­hi­mil­li­syy­den alal­la.
Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni. Le­vyl­le ei ole lai­sin­kaan tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy