Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shuttle - verinen vuoro

Shuttle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 238305EAN: 5050582772326

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kaverukset huomaavat että lentokentän turvatarkastuksilla on paikkansa - vaara voi vaania jo lentokenttäbussissa
Kaverukset huomaavat että lentokentän turvatarkastuksilla on paikkansa - vaara voi vaania jo lentokenttäbussissa
Lentokenttäbussissa on tunnelmaa
Lentokenttäbussissa on tunnelmaa

Elokuva

Yö­len­nol­la ko­tiin pa­laa­vat ka­ve­ruk­set as­tu­vat kes­kiyön len­to­kenttä­bus­siin ar­vaa­mat­ta, että jou­tu­vat pian osal­li­sek­si sa­dis­ti­seen leik­kiin.

Yö­len­nol­la ko­tiin pa­laa­vat ka­ve­ruk­set as­tu­vat kes­kiyön len­to­kenttä­bus­siin ar­vaa­mat­ta, että jou­tu­vat pian osal­li­sek­si sa­dis­ti­seen leik­kiin. Sit­keän ä­ly­va­paas­ti eteenpäin toi­lai­le­va elo­ku­va ei on­nis­tu luo­maan kau­hua, mut­ta löytää tiensä ereh­dyttävän hel­pos­ti kli­seestä toi­seen kun­nes yllättää odot­ta­mat­to­mal­la mo­tii­vil­la. Vi­deo­mai­nen to­teu­tus ei yllättäen myöskään tar­koi­ta, että näyt­te­lijät oli­si­vat huo­no­ja — tai edes silmää kar­sas­tut­ta­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä videomainen kuva ja halpa, passelin pahenteinen ääniraita. Tarjolla on myös DTS5.1-ääniraita, joka pitää kuitenkin muistaa erikseen valita. Ekstraton. (IJ)
13/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy