Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Glastonbury

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203793EAN: 6416548360614

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­den vuo­si­tu­han­nen Glas­ton­bu­ry-­fes­ti­vaa­lei­hin kes­kit­tyvä, 35 vuo­den fil­mi­ma­te­riaa­lil­la höys­tet­ty roc­ku­ment­ti kes­kit­tyy yleisöön eikä bän­dei­hin, mitä voi pitää ai­hee­seen so­pi­va­na, sillä kan­san­liik­keestä, sen tu­hos­ta ja lo­pul­li­ses­ta muu­tok­ses­ta on Ava­lo­nin myyt­ti­sillä mail­la ky­se.

Uu­den vuo­si­tu­han­nen Glas­ton­bu­ry-fes­ti­vaa­lei­hin kes­kit­tyvä, 35 vuo­den fil­mi­ma­te­riaa­lil­la höys­tet­ty roc­ku­ment­ti kes­kit­tyy yleisöön eikä bän­dei­hin, mitä voi pitää ai­hee­seen so­pi­va­na, sillä kan­san­liik­keestä, sen tu­hos­ta ja lo­pul­li­ses­ta muu­tok­ses­ta on Ava­lo­nin myyt­ti­sillä mail­la ky­se. Häm­mentävää on huo­ma­ta, kuin­ka 1950-1970 –­lu­ku­jen roc­kia am­men­ta­nut on aut­ta­mat­to­mas­ti pu­don­nut mu­sii­kil­li­ses­ta kyy­distä. Juu­ri mikään ei kos­ket­ta­nut sie­lun sä­ve­liä, oi­keas­taan vain John Ca­len lau­la­ma Ni­con osuus Vel­vet Un­derg­roun­din All To­mor­row Par­tie­sis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumentti-ilmaisuun sopiva kuva ja ääni. Ekstroissa traileri ja filmografia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy