Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ystävyyden kirot

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos ih­mis­suh­de­kou­ke­rois­ta ker­to­vat elo­ku­vat ai­heut­ta­vat yleensä näp­pylöitä, tämä voi ai­heut­taa jo kroo­ni­sia oi­rei­ta.

Jos ih­mis­suh­de­kou­ke­rois­ta ker­to­vat elo­ku­vat ai­heut­ta­vat yleensä näp­pylöitä, tämä voi ai­heut­taa jo kroo­ni­sia oi­rei­ta. Näin ai­na­kin ho­mo­fo­bi­sil­le mus­ke­li­ma­soil­le. Ker­too gay-väen kult­tuu­ris­ta sa­na­kir­jaot­tein.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa seitsemän poistettua kohtausta, trailereita, ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy