Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cult of Chucky

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­hild's Play saa­gan pi­te­nevään lis­taan lisättävä tu­si­na­tuo­te Chuc­kyn de­mo­ni­sis­ta mur­ha­puu­his­ta.

C­hild's Play saa­gan pi­te­nevään lis­taan lisättävä tu­si­na­tuo­te Chuc­kyn de­mo­ni­sis­ta mur­ha­puu­his­ta. Tällä ker­taa mur­ha­tet­te­ri­na toi­mii mie­li­sai­raa­la.
Tässä ve­ri­leik­ki­lef­fas­sa hen­kiin herää useam­pi nuk­ke ja veit­set hei­lu­vat näin mo­nes­ta suun­nas­ta. Tek­ni­nen to­teu­tus on selväs­ti pääo­sas­sa, jo­ten ta­ri­na ja näyt­te­lijä­työ vai­kut­ta­vat pai­koin suo­ras­taan ama­too­rimäi­seltä. Näin tie­ten­kin on ol­lut jo kol­me­kym­mentä vuot­ta sit­ten jul­kais­tus­sa en­simmäi­sessä osas­sa.
Sar­jan te­kijä­kun­ta on pal­jol­ti alus­ta as­ti sa­ma­na py­sy­nyttä per­hey­ri­tystä. Blu-rayn dok­ka­reis­ta tämä Chuc­kyn ta­ri­noi­den yh­teen ko­koa­ma ryhmä ja heidän yh­tei­nen mo­ni­kym­men­vuo­ti­nen pro­jek­tin­sa nä­kyy jon­kin­lai­se­na in­to­hi­mo­na. Jen­ni­fer Til­ly pa­laa nyt si­vu­roo­liin ja tuo hiu­kan B-Hol­lywoo­dia ma­kaa­be­riin kau­hui­luun.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja kauhuleffoille tyypillinen huimaavansuuren dynamiikan omaava ääniraita. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja 4 minidokkaria. (EM)
07/06/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy