Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zohan - lupa saksia

You Don't Mess with the Zohan 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207183EAN: 5051160229010

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­pei­lemättömän ä­ly­va­paa ko­me­dia vä­ki­val­taan kylläs­ty­neestä is­rae­li­lai­ses­ta su­per­kom­man­dos­ta, jo­ka la­vas­taa oman kuo­le­man­sa ja muut­taa New Yor­kiin to­teut­taak­seen haa­veen­sa uu­des­ta elämästä par­tu­ri­kam­paa­ja­na.

Hä­pei­lemättömän ä­ly­va­paa ko­me­dia vä­ki­val­taan kylläs­ty­neestä is­rae­li­lai­ses­ta su­per­kom­man­dos­ta (A­dam Sand­ler), jo­ka la­vas­taa oman kuo­le­man­sa ja muut­taa New Yor­kiin to­teut­taak­seen haa­veen­sa uu­des­ta elämästä par­tu­ri­kam­paa­ja­na. Syl­ves­ter Stal­lo­nel­ta lai­na­tul­la ha­bi­tuk­sel­la ja luon­tai­sen to­pa­tul­la jal­kovä­lillä va­rus­tet­tu mies ryh­tyy pa­ran­ta­maan maail­maa sa­tun­nai­nen hyvä te­ko ker­ral­laan kun­nes saa ti­lai­suu­den an­taa to­del­li­sen pa­nok­sen­sa ih­mis­kun­nal­le thai­hie­ron­taa lä­hes­ty­villä kam­paus­tai­doil­laan.
Va­paas­ti vyö­ryvät sket­sit pe­rus­tu­vat en­nen kaik­kea avoi­meen hölmöi­lyyn, mut­ta myös po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin iko­nit Mitäs me hir­viöistä Roc­kyyn saa­vat osan­sa. Mu­ka­na on to­ki myös lis­ta tun­nis­tet­ta­via ni­miä pik­kuo­sis­sa ai­na Ch­ris Roc­kis­ta Hen­ry Wink­le­riin, Da­ve Matt­hew­sis­ta Geor­ge Ta­kei­hin ja Ma­riah Ca­reys­ta Rob Sch­nei­de­riin.
Le­vyltä löy­tyy al­ku­peräistä teat­te­ri­ver­sio­ta noin 4 mi­nuut­tia pi­dem­pi uu­si ver­sio, jo­ka "un­ra­ted"-s­ta­tuk­ses­ta huo­li­mat­ta on se­kin hy­vin kilt­tiä viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja ja Adam Sandler), poistettuja kohtauksia, mainio sarja sekalaisia dokumentteja elokuvan teosta ja ylimääräistä sähellystä. Katso tarkemmat luonnehdinnat Blu-Ray -version arvostelusta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy