Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
4K / UHD

Kong: Skull Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
DTS-HD MA 5.
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738129

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si King Kong välttää vii­saas­ti aiem­pien fil­ma­ti­soin­tien tal­laa­mat nur­met ja kes­kit­tyy me­ga­go­ril­lan ko­ti­saa­ren ih­mei­siin.

Uu­si King Kong välttää vii­saas­ti aiem­pien fil­ma­ti­soin­tien tal­laa­mat nur­met ja kes­kit­tyy me­ga­go­ril­lan ko­ti­saa­ren ih­mei­siin. Pe­ter Jack­so­nin ver­sio näyt­ti jo väläyk­sen ta­run­hoh­toi­ses­ta saa­res­ta, mut­ta nyt kas­vu­hor­mo­nin pil­las­ta­mien jät­ti­ko­kois­ten ötököi­den, lis­ko­jen ja mui­den elämän­muo­to­jen kans­sa tehdään tut­ta­vuut­ta to­den teol­la. Siinä si­vus­sa ku­nin­gas Kon­gin roo­li­kin ymmär­retään pa­rem­min.
E­lo­ku­va kes­kit­tyy fan­ta­sian sä­vyttämään spek­taak­ke­liin, jos­sa ih­mi­set ovat pelk­kiä nap­pu­loi­ta. Saa­ren su­per­ko­koi­set ör­kit ja ör­veltäjät ovat ta­ri­nas­sa vä­hintään yhtä suu­res­sa roo­lis­sa kuin Kong, ja saa­rel­le ti­pau­te­tut so­ti­laat ja tie­de­mie­het tässä vä­lissä vuo­ron­perään tut­ki­mus­mat­kai­li­joi­ta ja pik­ku­pur­ta­vaa. Sa­muel L. Jack­son ha­luaa kon­gin pois maa­pal­lol­ta yhtä suu­rel­la in­nol­la kuin käär­meet pois ko­nees­ta siinä yh­dessä aiem­mas­sa elo­ku­vas­saan. John C. Reil­ly puo­les­taan ot­taa osan­sa his­to­rian tuul­ten sii­vellä huu­mo­ril­la. Tom Hidd­les­ton ja lo­put kump­pa­nit kir­mai­le­vat mu­ka­na il­man suu­rem­paa pai­noar­voa.
Lop­pu­tu­lok­se­na on viih­dyttävä ja näyttävä seik­kai­lu, jos­sa draa­ma on­tuu yhtä selväs­ti kuin Ava­ta­ris­sa, mut­ta myös mai­se­mat ovat on­nek­si sa­ma sar­jaa. Oi­keas­taan tämä on kah­den tun­nin fan­ta­sia­mat­ka jän­nittävään koh­tee­seen par­haim­mil­laan.

Kuva & ääni

Kiitettävän värikylläinen ja filmimäisen erotteleva kuva pitää rakeensa kuosissa, mustan tason kunnossa ja detaljit kunniassa. Kyseessä on vivahteikas ja vakaa kuva, joka ei aivan yllä parhaaseen 4K-jälkeen, mutta yritys on hyvä. Kyseessä ei olekaan aito 4K-kuva, sillä elokuva on masteroitu 2K-tasossa. Jylinää ja räiskettä tarjoava ääniraita uhoaa uskottavasti.

Ekstrat

4K-version ekstroissa ohjaajan informatiivinen kommenttiraita. Boksista omalla levyllään löytyvän HD-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja koosteet mm. Kongista, Tom Hiddlestonista ja saarelta tehdyistä leikkireportaaseista. (IJ)
02/08/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy