Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Länsirintamalta ei mitään uutta

All Quiet On The Western Front 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89069EAN: 6416548820613

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Carl­to­nin tv-­tuo­tan­to ku­vaa Erich Ma­ria Re­mar­quen kuu­lui­saa ro­maa­nia hyvällä ru­tii­nil­la.

Carl­to­nin tv-tuo­tan­to ku­vaa Erich Ma­ria Re­mar­quen kuu­lui­saa ro­maa­nia hyvällä ru­tii­nil­la. In­ten­si­teet­ti py­syy mu­ka­vas­ti ka­sas­sa, vaik­ka Lewis Mi­les­to­nen ver­sion oli­si näh­nyt­kin. Pääo­sas­sa on Pie­ni ta­lo pree­rial­la –­sar­jas­ta tut­tu Ric­hard Tho­mas. Kas­tin kruu­naa Er­nest Borg­ni­ne. Ei lie­ne ih­me, että nat­sit kiel­sivät kir­jan tuo­reel­taan vuon­na 1929. Isän­maal­li­suu­den kaa­pu rii­sut­tiin sen ver­ran te­hok­kaas­ti.
Laa­duk­kaan tark­ka­piir­toi­nen full fra­me –­ku­va. Myös ta­ka­kan­nen il­moit­ta­ma mo­no­rai­ta kuu­los­taa yllättävän toi­mi­val­ta ja on­kin it­se asias­sa DS. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy