Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Anoppi on pahin

Monster-in-Law 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 200779EAN: 6438044054651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­na­kin Hol­lywoo­din mit­ta­pui­den mu­kaan it­senäistä tuo­tan­toa har­ras­ta­va New Li­ne Ci­ne­ma on­nis­tuu jäl­leen luo­maan puit­teet am­mat­ti­tai­toi­sel­le ko­me­dial­le, jo­ka kui­ten­kin koo­taan tu­tuis­ta ja kli­seitä hi­po­vis­ta ele­men­teistä.

Ai­na­kin Hol­lywoo­din mit­ta­pui­den mu­kaan it­senäistä tuo­tan­toa har­ras­ta­va New Li­ne Ci­ne­ma on­nis­tuu jäl­leen luo­maan puit­teet am­mat­ti­tai­toi­sel­le ko­me­dial­le, jo­ka kui­ten­kin koo­taan tu­tuis­ta ja kli­seitä hi­po­vis­ta ele­men­teistä. Upea poi­kaystävä saa­ti avio­mies ei tu­le yk­sin, vaan ano­pin ke­ra. Jen­ni­fer Lo­pez ja Ja­ne Fon­da he­ryttävät muu­ta­mat nau­rut. Van­ha la­dy pa­la­si 15 vuo­den tauon jäl­keen elo­ku­vaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei näytä loistokkaalta, mutta toimii. Ääniraita on miksattu tyylikkäästi ja alkaa mehukkaasti Etta Jamesin 1960-luvun klassikolla ”Tell Mama”. Ekstroissa kommenttiraita, epäonnistuneita otoksia (5 min.), seitsemän poistettua kohtausta (12 min.), musiikkivideo, 8+6+12+6+5+6 min. dokumentit, kaksi tiiseriä ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy