Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Boss Baby - Family Business

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2021Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital Plus
  EAN: 7333018021822

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vau­va­po­mon jat­ko-o­sa harp­paa ajas­sa eteenpäin ja ot­taa nyt tehtäväk­seen toi­sis­taan er­kaan­tu­nei­den vel­jes­ten vä­lien kor­jaa­mi­sen.

Vau­va­po­mon jat­ko-o­sa harp­paa ajas­sa eteenpäin ja ot­taa nyt tehtäväk­seen toi­sis­taan er­kaan­tu­nei­den vel­jes­ten vä­lien kor­jaa­mi­sen. Ta­voi­te on ken­ties lu­tui­nen, mut­ta mat­ka sin­ne on tu­tun vauh­di­kas ja mauk­kaan me­ga­lo­maa­ni­nen.
Ku­vas­tol­taan ener­gi­nen ja ot­teel­taan vir­keä per­he-e­lo­ku­va ei kek­si kaa­vaa uu­del­leen, mut­ta vetää kaik­ki vai­vat­ta ruu­dun ää­reen. Krii­ti­koil­ta tämä on saa­nut lä­hinnä hymäh­dyk­siä, mut­ta kat­so­jat tun­tu­vat pitävän. Näin myös tällä ker­taa ko­ti­kat­so­mos­sa.

Kuva

Upea kuva on dynaaminen, virkeä ja animaatiojälkeään myöten ilahduttavan elävä. HDR-väritoisto on sekin hehkeästi kohdillaan, eikä kuvan erottelukykyä käy moittiminen

Ääni

Puhdas ja energinen ääniraita poppittaa hyvin. Alkuperäisraita tarjoillaan Dolby Atmos -muodossa ja suomenkielinen dubbaus 7.1-kanavaisena Dolby Digital Plus -raitana.

Ekstrat

Ekstroissa tekijöiden kommenttiraita (ohjaaja, tuottaja Jeff Hermann ja lavastaja Raymond Zibach), lyhytelokuva (4 min.), animoitu musiikkivideo ja sarja koosteita elokuvan synnystä, sekä piirtämisestä ja yksinkertaisista tieteellisistä kokeista. BOksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
15/04/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy