Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

An American Werewolf in London

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ArtisanKuva:
1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

John Lan­di­sin huu­mo­ril­la höys­tet­ty ih­mis­su­si­ker­to­mus on kult­ti­ka­maa.

John Lan­di­sin huu­mo­ril­la höys­tet­ty ih­mis­su­si­ker­to­mus on kult­ti­ka­maa. Lop­pu­teks­teissä on on­nit­te­lu Ms. Dia­na Spen­ce­ril­le ja Wa­le­sin prins­sil­le, minkä näh­dessään ei tiedä, it­keäkö vai­ko nau­raa. Huo­maa Lo­gan´s Ru­nis­ta tut­tu Jen­ny Agut­ter ih­mis­su­des­ta huo­leh­ti­va­na sai­raan­hoi­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kannattanee ostaa Special Edition -laitos. Ei-anamorfinen kuva näyttää ikänsä. Rakeisuutta. Liki alkuperäinen teatterikuva, joka rajoitettiin akatemiakuvauskoosta 1.37:1. 5.1-miksaus on hiukan luonnoton ja väkisin väsätty. Muuten äänimaailma pelaa. Soundtrackilla peräti kolme eri versiota ”Blue Moon” -biistä ja tietysti CCR:n ”Bad Moon Rising” ja Van Morrisonin ”Moondance”. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy