Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Kramer vastaan Kramer

Kramer vs. Kramer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 87915EAN: 5051160246574

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jen­keissä huol­ta­juus­kiis­tat oli­vat kah­vipöytä­kes­kus­te­lua jo 1970-­lu­vul­la.

Jen­keissä huol­ta­juus­kiis­tat oli­vat kah­vipöytä­kes­kus­te­lua jo 1970-lu­vul­la. Eri­no­mai­ses­ti to­teu­tet­tu ja mo­nil­ta kyy­ne­leitä­kin va­lut­ta­nut draa­ma pal­kit­tiin ai­koi­naan perä­ti vii­dellä kes­kei­sellä Os­ca­ril­la (pa­ras elo­ku­va, pa­ras miespääo­sa, pa­ras nais­si­vuo­sa, pa­ras oh­jaus ja pa­ras so­vi­tet­tu kä­si­kir­joi­tus). Lop­pu­rat­kai­su on kui­ten­kin kaik­kea muu­ta kuin rea­lis­ti­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Iästään huolimatta kuva on väritoistoaan myöten upean hallittu ja luontevan terävä - hetkittäin jopa yksityiskohtaisempi kuin monet 20-vuotta tuoreemmat elokuvat. Ääniraita kavaltaa kuvaa selvemmin vuotensa ollen sinällään moitteettoman selkeä, mutta sävyltään hivenen kolkko ja täysin etupainotteinen. Ekstroissa retrospektiivinen kooste elokuvan tekemisestä (49 min.), jota turhaan väheksytään levyn kannessa "minidokumentiksi". Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (PS/IJ)
03/05/2009
03/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy