Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Not Easily Broken

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 209212EAN: 5051160247618

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lep­poi­san har­mi­ton draa­ma pa­ris­kun­nas­ta, jon­ka yh­tei­selämän on­nea koe­tel­laan, mut­ta — mikä­li ot­sik­koon on us­ko­mi­nen — ei ri­ko­ta.

Lep­poi­san har­mi­ton draa­ma pa­ris­kun­nas­ta, jon­ka yh­tei­selämän on­nea koe­tel­laan, mut­ta — mikä­li ot­sik­koon on us­ko­mi­nen — ei ri­ko­ta. Kli­seitä ket­jut­ta­mal­la luo­tu ta­ri­na mur­tu­neis­ta unel­mis­ta, it­se­tun­non kor­jaa­mi­ses­ta ja elämä­ni­lon löytä­mi­sestä on oi­keas­taan yllättävän su­la­va ja vä­hintään­kin ta­hat­to­mal­la ta­val­la haus­ka. Hil­peää läppää ja kar­ri­koi­tua hölmöi­lyä hie­noi­sel­la kris­til­li­sellä ala­vi­rit­teellä, jo­ka muut­tuu san­kak­si vas­ta elo­ku­van lop­pu­puo­lel­la. Elo­ku­va pe­rus­tuu pas­to­ri T. D. Ja­ke­sin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän jäsentynyt ja levollinen kuva, joka on myös väritoistoltaan kylläinen. Puhdas, virkeä ääniraita. Ekstroissa making of (14 min.) ja poistettuja kohtauksia (5 min.). (IJ)
04/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy