Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Todistettavasti elossa

Proof of Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­va­no­mais­ta to­den­mu­kai­sem­pi toi­min­tae­lo­ku­van ai­he.

Ta­va­no­mais­ta to­den­mu­kai­sem­pi toi­min­tae­lo­ku­van ai­he. Rus­sell Crowe on siep­pau­sa­gent­ti (K&R, Kid­nap­ping and Ran­som), jo­ka as­tuu pe­liin, kun kan­sainvä­lis­ten yh­tiöi­den avain­hen­kilöitä sie­pa­taan Ts­hets­he­nias­sa tai Etelä-A­me­ri­kas­sa. Ka­me­leont­ti­mai­siin suo­ri­tuk­siin pys­tyvä Crowe vetää tällä ker­taa pe­rus­roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni eivät tuota pettymystä vaativallekaan. Ekstroissa kommenttiraita, 14 min mainosdokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy