Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Texas Chain Saw Massacre

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.74*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­del­li­nen kau­hue­lo­ku­va, jon­ka tuo­mit­si­vat ne, jot­ka eivät sitä kos­kaan näh­neet.

Täy­del­li­nen kau­hue­lo­ku­va, jon­ka tuo­mit­si­vat ne, jot­ka eivät sitä kos­kaan näh­neet. Pää­pai­no ei ole vä­ki­val­las­sa, vaan pai­nos­ta­vas­sa tun­nel­mas­sa. Syvä jo­ki on vi­ri­tet­ty po­tens­siin X. Har­vi­nai­se­na lisä­maus­tee­na on huu­mo­ri. Mu­ka­na myös alue­po­liit­ti­nen as­pek­ti: työttö­mik­si jää­neet pien­teu­ras­ta­mon työn­te­kijät ovat siir­ty­neet pih­vi­kar­jan kä­sit­te­lystä uu­sil­le uril­le. BSE-ai­ka­na yhä ajan­koh­tai­sem­paa.

Kuva, ääni & ekstrat

Uudelleen masteroitu kuva Hooperin ohjauksessa. 1980-luvun alussa tätä katsottiin surkeilta nauhoilta, joten tekninen laatu tuntuu hämmästyttävältä. Silti pimeät (sic) osiot ovat edelleenkin huomattavan suttuisia ja rakeisia. Käytännössä sama kuin brittiversio. Jenkkilevy on hieman parempi laadultaan. Uusi "stereo surround" -raita, mutta vanhaa tunnelmaa kaipaavat voivat valita alkuperäisen monoäänen. Tämä mahdollisuus pitäisi olla aina, kun ääntä muokataan uusiksi.Bonuksena poistettuja kohtauksia, ylijäämäotoksia, trailerit, ohjaajan ja Gunnar Hansenin audioraita koko elokuvalle, tv-mainoksia, stillejä, julisteita ja lobby cardeja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy