Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappava ase 3 - Director's Cut

Lethal Weapon 3 - Director's Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­pa­van aseen kol­man­nes­sa osas­sa par­val­ja­kon haus­kan­pi­to jat­kuu, mut­ta se ih­me­tyttää, mik­si me­noa täy­tyy kat­koa ää­rimmäi­sellä vä­ki­val­lal­la, vaik­kei elo­ku­van dra­ma­tur­gia sitä edes vaa­di.

Ta­pa­van aseen kol­man­nes­sa osas­sa par­val­ja­kon haus­kan­pi­to jat­kuu, mut­ta se ih­me­tyttää, mik­si me­noa täy­tyy kat­koa ää­rimmäi­sellä vä­ki­val­lal­la, vaik­kei elo­ku­van dra­ma­tur­gia sitä edes vaa­di. Kol­mel­la mi­nuu­til­la pi­den­net­ty oh­jaa­jan ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy