Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jane Got a Gun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162366812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vil­lin län­nen lo­ru nai­ses­ta, jo­ka jou­tuu ha­ke­maan apua en­ti­seltä kih­la­tul­taan kun oma mies kom­pu­roi ko­tiin täynnä luo­din­rei­kiä.

Vil­lin län­nen lo­ru nai­ses­ta (Na­ta­lie Port­man), jo­ka jou­tuu ha­ke­maan apua en­ti­seltä kih­la­tul­taan kun oma mies kom­pu­roi ko­tiin täynnä luo­din­rei­kiä.
Ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la ja tiu­kal­la po­ke­ri­naa­mal­la ar­moi­tet­tu ta­ri­na sol­juu eteenpäin men­nei­syyttä vä­hi­tel­len ava­ten ja tu­le­vai­suut­ta jat­ku­vas­ti hie­man pelä­ten. Hyytäväk­si draa­mak­si tai­pu­va ker­to­mus on mie­len­kiin­toi­nen, gen­reen is­tu­val­la ta­val­la jo­pa tuo­re, mut­ta ker­ron­nan ote jää ko­vin uni­sek­si. Tiuk­ka lop­pu hy­vittää pal­jon odot­te­lus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Uskottava audiovisuaalinen kuosi. Hyvä kuva ja puritaanisen näpsäkkä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
27/11/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy