Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Le Nom de la Rose

The Name of the Rose 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Um­ber­to Econ mo­ni­syi­sen ja upean ro­maa­nin oli­si voi­nut tu­ho­ta pa­hem­min­kin.

Um­ber­to Econ mo­ni­syi­sen ja upean ro­maa­nin oli­si voi­nut tu­ho­ta pa­hem­min­kin. Ar­vos­te­li­jat eivät ole tähän Jean-Jac­ques An­nau­din ver­sioon ko­vin­kaan miel­ty­neet.
Jättää vii­saas­ti Econ kirk­ko­his­to­rian luen­not vain viit­teel­li­sek­si ku­lis­sik­si 1300-lu­vun sher­lock­hol­me­sin (Sean Con­ne­ry) tut­ki­muk­sis­sa. Ih­me kyllä, suo­ma­lais­ta le­vyä ei ol­lut kuu­lu­nut, vaik­ka vuo­sia on odo­tet­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Pieniä positiivivikoja, pilkkuja, pehmeyttä ja rakeutta. Muuten hyvä kuva verrattuna tv-versioihin. Ääniraita ei ole eläväisimpiä, mutta innostuu lopun kirjastopalossa. Myös englantilaisella ääniraidalla, mutta ranskalaisia tekstejä ei saa poistettua. Ekstroina vain biografiat. Levy on R2-Ranska. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy