Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yksi lensi yli käenpesän - Special Edition

One Flew Over the Cuckoo's Nest 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ken Ke­seyn -­ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­tia kat­soo hie­man uu­sin sil­min.

Ken Ke­seyn -ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­tia kat­soo hie­man uu­sin sil­min. En­nen po­ti­laak­si heittäy­ty­nyt Mc­Murp­hy (Jack Nic­hol­son) tun­tui uh­ril­ta ja hoi­ta­ja Ratc­hed (Loui­se Fletc­her) sa­dis­til­ta. Kat­so­jan van­he­ne­mi­nen tuo sä­vyjä. Nic­hol­son on tie­tyn sor­tin luon­nehäi­riöi­nen ja mie­li­sai­raa­lao­sas­toa­kin pitää joh­taa edes jon­kin­lais­ten sääntö­jen mu­kaan.
Val­lankäyttö on ai­na ajan­koh­tai­nen ai­he. Näyt­te­lijät toi­mi­vat huip­pu­vi­reessä, vaik­ka­kin ovat aa­vis­tuk­sen liian hul­lu­ja to­del­li­suu­teen ver­rat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Etuja vanhaan versioon verrattuna: vanhahtava ääniraita on miksattu erottelukykyisemmäksi ja vuonna 2001 digitalisoitu kuva on terävämpi. Uusia ekstroja ovat 47 min. dokumentti, kommenttiraita, 13 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy