Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

National Treasure 2 – salaisuuksien kirja

National Treasure 2: Book of Secrets 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206083EAN: 871741814556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

In­dia­na Jo­ne­sin me­nes­tys ja pa­luu Hol­lywoo­din hyö­rinään pi­ristää ai­ka-a­join mui­ta­kin klas­si­sen seik­kai­lun toi­mi­joi­ta.

In­dia­na Jo­ne­sin me­nes­tys ja pa­luu Hol­lywoo­din hyö­rinään pi­ristää ai­ka-a­join mui­ta­kin klas­si­sen seik­kai­lun toi­mi­joi­ta. Näin ta­pah­tui hyvällä ja osin koh­ta­lai­sel­la me­nes­tyk­sellä Vih­reän ti­man­tin metsäs­tyk­sen ja Muu­mion sekä näi­den jat­ko-o­sien to­dis­ta­ma­na. Na­tio­nal Trea­su­re ei toi­mi­nut, mut­ta jat­ko-o­sa tar­joaa jo haus­kaa elä­mys­mat­kaa.
Vii­mek­si ol­tiin Yh­dys­val­tain it­senäi­syys­ju­lis­tuk­seen kät­ke­tyn temp­pe­li­her­rain aar­teen jäl­jillä. Jat­ko-o­sa puo­les­taan pu­hal­taa hen­keä Ci­bo­lan kul­ta­kau­pun­gin myyt­tiin. In­ko­jen ja ats­teek­kien kul­ta on in­nos­ta­nut löytö­ret­kiin jo kon­kis­ta­do­rien ajal­ta.
Tällä ker­taa Ben Ga­tes (Ni­co­las Ca­ge) joh­taa jouk­kon­sa perä­ti Pa­rii­sin va­pau­den­pat­saan kaut­ta Val­koi­sen ta­lon sa­la­lo­ke­ri­koi­hin sekä maa­pal­lon ykkös­mie­hen va­paa-a­jan asun­non sa­lakäytä­viin ja ke­nenpä muun kuin it­sensä pre­si­den­tin kans­sa. Huu­mo­ri toi­mii hy­vin, ja toi­min­ta­kin viih­dyttää. Mut­ta lop­pu­rat­kai­suun on ai­na vai­kea löytää tar­vit­ta­vaa imua. Se vai­vaa kroo­ni­ses­ti ny­kypäivän te­hos­te­seik­kai­lu­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Teräväpiirtoinen kuva toimii virheittä. Ääniraita suorituu tehtävästi samoin. Muita ihastelevia huutoja ei tässä suhteessa ole odotettavissa. Ekstroissa kaksi DVD-versiosta uupuvaa poistettua kohtausta ohjaajan introlla, poistettua kohtausta ohjaajan introlla, dokumentit, ylijäämäotoksia ja kommenttiraita. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy