Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alice ei asu enää täällä

Alice Doesn’t Live Here Anymore 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 7321944585310

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­hoh mikä al­ku, tätä en muis­ta­nut­kaan.

O­hoh mikä al­ku, tätä en muis­ta­nut­kaan. En­sik­si pu­nai­nen Ali­cen lap­suus­muis­to ja hie­nos­ti ai­dol­la 1.37 aka­te­mia­ku­va­suh­teel­la. It­se elo­ku­va al­kaa Mott the Hoop­len klas­sik­ko­bii­sillä ”All the Way Memp­his”. Scor­se­sel­la on uran­sa lä­pi ol­lut kor­vaa hyväl­le mu­sii­kil­le. Ali­cen ty­perä avio­mies kuo­lee, vaik­ka on hyvä suu­te­li­ja. Elan­to löy­tyy lau­la­mal­la baa­reis­sa. Äi­din ja näsä­vii­saan 12-vuo­tiaan po­jal­le suh­det­ta ku­va­taan tark­kaa­vai­ses­ti ja haus­kas­ti. Nuo­ri Har­vey Kei­tel cow­boyn roo­lis­sa. Nuo­ri Jo­die Fos­ter poi­ka­tyttönä. Ja so­ke­ri­na poh­jal­la Ren­nyn ex, Lau­ra Dern, silmä­la­seis­saan vii­mei­sessä di­ner-koh­tauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä ja kohinainen kuva. Selkeä monoraita. Ekstroissa kommenttiraita, 20 min. dokumentti ja traileri. Martin Scorsese Collection. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy