Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dolores Claiborne

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mai­nen kro­ni­koit­si­jan Step­hen Kin­gin vä­kevä per­hed­raa­ma hyvänä fil­ma­ti­soin­ti­na.

Mai­nen kro­ni­koit­si­jan Step­hen Kin­gin vä­kevä per­hed­raa­ma hyvänä fil­ma­ti­soin­ti­na. Pe­rus-Kin­giä: men­nei­syy­den sol­mut au­kea­vat Kat­hy Ba­te­sin ja Jen­ni­fer Ja­son Leig­hin esittä­mien äi­din ja tyttä­ren vä­lillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoinen kuva toistaa kirkkaasti siniset sävyt. Ääniraita riittää, koska keskikaiuttimesta tuleva puhe on pääosassa. Ohjaajan kommenttiraita ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy