Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Rambo III – First Blood Part III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95580EAN: 6438137897899

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia, venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä.

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia (Ric­hard Cren­na), venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä. Pientä ra­jaa. Luu­li­si, että sil­loi­sen Neu­vos­to­lii­ton Af­ga­nis­ta­nin kier­tue oli sen ver­ran vi­he­liäi­nen pan­nu­kak­ku, et­tei siinä mitään ram­boi­lu­ja oli­si enää tar­vit­tu. Mut­ta pa­hem­paa­han seu­ra­si...

Kuva, ääni & ekstrat

Sarjan paras kuva aikoinaan DVD:nä, mutta HD on paljon tarkempi. Se myös näyttää printin ongelmapaikat. Oli aiemmin masentava Dolby Surround, mutta DTS jää aika rutiininomaiseksi. Ekstroissa traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy