Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Moth Diaries

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140579639

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­lo­ku­vas­sa nuo­ri tyttö­kou­lun opis­ke­li­ja Re­bec­ca koh­taa elämän haas­teet.

E­lo­ku­vas­sa nuo­ri tyttö­kou­lun opis­ke­li­ja Re­bec­ca koh­taa elämän haas­teet. Ta­ri­nas­sa kä­si­tellään isän kuo­le­maa, ystä­vyyttä, sek­siä ja ih­mis­suh­tei­ta. Pa­ra­nor­maa­lin maus­teen elo­ku­vaan tuo eris­kum­mal­li­nen uu­si op­pi­las, jo­ka sot­kee tyttö­kou­lun op­pi­lai­den ja opet­ta­jien elämän. Tämä kuo­le­man­kal­pea tyttö va­ras­taa Re­bec­can par­haan ystävän sa­mal­la kun Re­bec­cal­le al­kaa sel­vitä mys­ti­siä puo­lia hä­nestä.
Kau­hu­na elo­ku­va ei oi­kein toi­mi, mut­ta ohut jän­ni­tyk­sen ta­so saa­vu­te­taan. Sekä maal­li­set että pa­ra­nor­maa­lit ele­men­tit jäävät elo­ku­vas­sa mel­ko pin­nal­li­sik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstraton. (EM)
14/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy