Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Lost In Translation

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107696EAN: 5706550024248

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen näyt­te­lijä ih­met­te­lee Ja­pa­nis­sa, tur­hau­tuu Sun­to­ryn 17-­vuo­tiaan mal­las­vis­kin mai­nos­ku­vauk­sis­sa ja ta­paa yhtä tyhjää elävän elo­ku­vaa­jan vai­mon.

A­me­rik­ka­lai­nen näyt­te­lijä (Bill Mur­ray) ih­met­te­lee Ja­pa­nis­sa, tur­hau­tuu Sun­to­ryn 17-vuo­tiaan mal­las­vis­kin mai­nos­ku­vauk­sis­sa ja ta­paa yhtä tyhjää elävän elo­ku­vaa­jan vai­mon (S­car­lett Jo­hans­son).
Loh­du­tuk­sek­si: tai­ki­na­naa­mai­nen ug­ri näyttää aa­sia­lai­sen ih­mi­sen sil­missä ai­na täy­sin sa­man­lai­sel­ta.
Tark­ka­silmäi­nen ku­vaus kai­kil­le mat­ka­työläi­sil­le. Mut­ta vielä­kin tyl­sempää se lo­pul­ta on.
FF Cop­po­lan tytär tun­tuu ole­van krii­ti­koi­den eri­kois­suo­je­luk­ses­sa. Hie­man yliar­vos­tet­tu elo­ku­va, mut­ta lop­pu­rat­kai­su ot­taa osan­sa to­del­li­suu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman rakeinen, mutta tarkoituksenmukainen tehokeino. Yksinkertaiset, yhtä tehokkaat ääniraidat. DD ja DTS, eipä juuri eroa, jos ei desibeleistä ole kyse. Ekstroissa 30 min. dokumentti, viisi poistettua kohtausta, musiikkivideo, 9 min. keskustelu ohjaajan ja päätähden kanssa sekä traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy