Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kuoleman sadonkorjuu

The Reaping 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
D
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 205215EAN: 7321944829735

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Il­mes­tys­kir­ja­ko nyt, kun heinä­sirk­ka­par­vet hyökkäi­levät ja suo­ve­det muut­tu­vat ve­rek­si Loui­sia­nan ta­ka­pa­ju­las­sa?

Il­mes­tys­kir­ja­ko nyt, kun heinä­sirk­ka­par­vet hyökkäi­levät ja suo­ve­det muut­tu­vat ve­rek­si Loui­sia­nan ta­ka­pa­ju­las­sa? Kuu­lui­sa tie­des­kep­tik­ko (Hil­la­ry Swank) ot­taa vas­taan ru­tii­ni­tehtävän to­dis­taak­seen yli­luon­nol­li­sen luon­nol­li­sek­si, mut­ta sot­keu­tuu­kin tur­han kli­sei­seen pa­ho­lai­sen poi­ka –­ta­ri­naan. Lop­put­vis­ti on to­ki hyvä, mut­ta jo­ten­kin niin gen­ren mu­kai­nen.

Kuva & ääni

Audiovisuaalisesti anti on tyylikkään hiottua ja tunnelmakasta, joskin osa erikoistehosteista vaikuttaa perin pienimuotoisilta edustaakseen raamatullisia vitsauksia. Kuva on miellyttävän tarkka, joskaan ei aivan absoluuttisen terävä. Myös lievä rakeisuus verottaa vaikutelmaa. Dolby TrueHD -ääniraita toistaa dialogin selkeästi ja lataa paikoin tehokasta säikyttelyä myös tilakanaviin.

Ekstrat

Ekstrojen mielenkiintoisinta antia edustaa dokumentti raamatun vitsausten mahdollisista tieteellisistä selityksistä (16 min.). Lisäksi mukana on näyttelijöiden muisteluita kuvauksista (7 min.), pikkutyttöä näyttelevän Annasophia Robbin oma kauhutarina (3 min.) ja dokumentit ötökkätehosteista (1 min.) sekä kuvaspaikoista (5 min.). Ekstrat esitetään ei-teräväpiirtomuodossa suomenkielisen tekstityksen kera. (PS/IJ)
13/10/2008
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy